Het Weight Watchers Programma past in jouw levensstijl, altijd en overal

Ontdek meer over ons programma ►

Een eenvoudig en doeltreffend afslankplan

Bij Weight Watchers weten we dat succesvol gewichtsverlies steunt op vier essentiële pijlers: doordachte voedingskeuzes, veel ondersteuning, gezonde gewoonten en meer beweging.

Met ons programma maken we het je gemakkelijk. We reiken je alle hulpmiddelen aan en geven je het duwtje in de rug dat je nodig hebt om te slagen. Wat mag je eten? Dankzij ons beproefde ProPoints® plan kun je kiezen voor je favoriete eten en toch afslanken.

  Het Programma ►Eten & Afslanken ►

  Je staat er niet alleen voor

  Wie kiest voor Weight Watchers verliest tot vijf keer meer gewicht dan wie op zijn eentje probeert af te slanken. Hoe is dat mogelijk? Door ons eenvoudige, flexibele programma te volgen waarin écht eten centraal staat. Je kunt de cursussen bijwonen of je het programma volledig online volgen – jij kiest zelf wat voor jou het beste werkt.

  • Zoek groepssteun in de cursus of in onze online community.
  • Gebruik onze online tools en mobiele App, en het programma volgen was nog nooit zo eenvoudig.
  • Ontdek hoe je gezonde keuzes maakt die uiteindelijk uitgroeien tot gewoonten voor het leven.
  Weight Watchers Cursussen ►Weight Watchers Online ►

  Weight Watchers werkt. Ook voor jou.

  Al bijna 50 jaar lang helpen we met succes miljoenen mensen – elk met hun eigen achtergrond – om af te slanken. Waarom werkt Weight Watchers zo goed voor zo veel unieke mensen? Met onze eenvoudige, voedingsgerichte, flexibele aanpak kan echt iedereen gewicht verliezen.

  Ja, ook jij! Geen uitvluchten meer; we hebben ze allemaal al eens eerder gehoord.

   Het is niets voor mij
   Kan ik nog wel eten wat ik wil?
   Ik heb het te druk
   Vanessa,41,
   -12 kilo*

   Er is geen typisch lid

   We bestaan ondertussen bijna 50 jaar – en we zijn nog lang niet klaar. Maar dat betekent niet dat we in het verleden zijn blijven steken. Ons programma wordt constant verbeterd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten , en daarom werkt het – maakt niet uit wie je bent of hoe je leeft.

   Het werkt perfect voor… Vanessa

   “Ik heb heel wat crashdiëten geprobeerd om snel gewicht te verliezen, maar de kilo’s kwamen er even snel bij als ze eraf gingen. Maar toen ik het Weight Watchers programma volgde was ik na vier maanden twaalf kilo kwijt. En dit op een gezonde manier en met een blijvend resultaat!”
   * Wanneer je het Weight Watchers programma volgt, mag je verwachten een halve tot 1 kilo per week af te slanken.close
   Jacqueline,60,
   -19 kilo*

   Afslanken op je eigen manier

   Heb je medische condities of mag je niet alles eten? Met Weight Watchers behoud je volledige controle over wat je eet. Ons eenvoudig en flexibel programma helpt je verstandig keuzes te maken en we hebben meer dan 1200 recepten om je te inspireren.

   Het werkt perfect voor… Jacqueline

   “Ik wilde graag afslanken maar de meeste diëten bepalen wat je mag eten. Als moeilijke eter is dit moeilijk vol te houden. Daarom heb ik ervoor gekozen om met het Weight Watchers programma af te slanken: ik mag nog steeds eten wat ik graag lust, als het maar binnen mijn ProPoints® budget past.”
   * Wanneer je het Weight Watchers programma volgt, mag je verwachten een halve tot 1 kilo per week af te slanken..Close
   Matthias,29
   -40 kilo*

   Ga je gang en leef je leven

   Of je nu een wereldreiziger, jonge moeder (of vader), gepensioneerde of twintiger bent, je kunt het programma gemakkelijk aan jouw noden aanpassen.

   We omringen je met de tools die je nodig hebt om op koers te blijven, en een programma dat je overal begeleidt – zeker als je gebruik maakt van onze online tools en mobiele App.

   Het werkt perfect voor… Matthias

   “Eerst stond ik sceptisch tegenover Weight Watchers. Dat was toch voor vrouwen? Maar ik bleek niet de enige man te zijn. Het is leuk om naar de cursus te gaan en daardoor ook goed vol te houden. Ik werk in ploegendienst en tussendoor kon ik het programma online volgen. Nee, ik heb me nog geen seconde beklaagd!”
   * Wanneer je het Weight Watchers programma volgt, mag je verwachten een halve tot 1 kilo per week af te slanken.close

   Kies hier hoe je wil afslanken.

   WEIGHT WATCHERS
   COMBI PAS

   Kies voor

   Weight Watchers Combi Pas 1e MAAND + FITBIT GRATIS *

   WEIGHT WATCHERS
   ONLINE

   Kies voor

   Weight Watchers Online 1e MAAND + FITBIT GRATIS *
   * Bij een 12 maanden abonnement.

   Vind een cursus

    Volg ons op: