Tijdelijk 1e maand 29.95. Jouw eerste 3kg kwijt? Ontvang geld terug!**

Met de Combi Pas heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen in België en heb je gratis toegang tot @ssistent. Bovendien heb je met deze online en mobile tools altijd en overal toegang tot het programma. Probeer het ook en meld je nu aan !

Dankzij de combinatie Cursus en Online kan je met de Combi Pas tot 50% meer gewichtsverlies realiseren.*

De voordelen van Combi Pas op een rij:


Meer info over Combi Pas


Heb je al een abonnement op Weight Watchers @ssistent of Weight Watchers Online?

Log dan hier in om over te stappen op Combi Pas met je bestaande gegevens.

Combi Pas - de meestgestelde vragen

Ben je lid van de Weight Watchers Community?
Log hier in met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om over te stappen op Combi Pas en je gebruikersnaam te behouden.

* Gebaseerd op een studie (Nguyen V et al. Obesity 15 (9S): A221, 2007), waarin 24 weken lang de resultaten vergeleken zijn van mensen aan wie gevraagd was zowel de cursus te bezoeken als @ssistent te gebruiken, met mensen aan wie gevraagd werd alleen de Weight Watchers cursus te bezoeken.

** ACTIEVOORWAARDEN
Aanbiedingen geldig van 19/04/2015 t/m 09/05/2015. Aanbiedingen enkel geldig bij een nieuwe of her-inschrijving indien er voor Combi Pas gekozen wordt. Het Combi Pas tarief voor de eerste maand bedraagt €29.95. Indien je gedurende de eerste maand 3 kilo gewicht verliest betaalt Weight Watchers het maandtarief van €29,95 terug. Dit kan je doen door een terugbetaling aanvraag te doen via www.3kilokwijt.be , alle verplichte velden in te vullen en een 'voor & na foto van je start- en eindgewicht op de weegschaal' toe te voegen vanuit de cursus. Terugbetalingen kunnen worden aangevraagd tot en met 30 juni 2015 en kan uitsluitend worden voldaan indien je nog lid bent. Alle terugbetalingsaanvragen worden vóór 16 augustus 2015 door Weight Watchers volbracht.
De kosten vanaf de 2e maand bedragen € 39,95 per maand. Opzegging na 1 maand is mogelijk, hiermee vervalt wel de terugbetalingsmogelijkheid. Indien de Combi Pas op de cursus wordt aangekocht dient deze binnen de 7 dagen na aankoop op de cursus online geactiveerd te worden. Na afloop van de actieperiode (1 maand )wordt je abonnement automatisch verlengd tegen het standaard maandtarief van € 39,95. Dit bedrag wordt maandelijks automatisch afgeschreven tot wederopzegging. De wekelijkse betalingen in de cursus komen te vervallen. Bezoek aan de wekelijkse cursus is alleen toegestaan op vertoon van een geldige Combi Pas. De Combi Pas kan aangekocht worden vanaf 18 jaar. Actie is niet cumuleerbaar met andere acties van Weight Watchers. Het aanbod is alleen geldig voor inwoners van België.

 
Coach Online | Werken bij Weight Watchers | Over ons | Pers | Site Map | Contact | Help
Affiliate Programma | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Enkel voor abonnees: Lidmaatschapsovereenkomst

Het ProPoints® Plan en de hieraan gerelateerde inhoud van de website zijn eigendom van Weight Watchers International, Inc. en wordt enkel ter beschikking gesteld aan abonnees van Weight Watchers voor persoonlijk gebruik om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot kopiëren of verspreiding in enige andere mediavorm is ten strengste verboden. WEIGHT WATCHERS, ProPoints en het ProPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Belgium N.V., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Brussels, Belgium, 0454.673.246
© 2015 Weight Watchers International, Inc. © 2015 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.International Sites