Bevestigen Meld je nu aan!
Tijdelijk slechts € 24,95 voor de eerste maand.

Met de Combi Pas heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen in België en heb je gratis toegang tot @ssistent. Bovendien heb je met deze online en mobile tools altijd en overal toegang tot het programma. Kies voor het flexibele ProPoints Plan of begin met onze Easy Start. Probeer het ook en meld je nu aan !

Dankzij de combinatie Cursus en Online kan je met de Combi Pas tot 50% meer gewichtsverlies realiseren.*

De voordelen van Combi Pas op een rij:


Meer info over Combi Pas


Heb je al een abonnement op Weight Watchers @ssistent of Weight Watchers Online?

Log dan hier in om over te stappen op Combi Pas met je bestaande gegevens.

Combi Pas - de meestgestelde vragen

Ben je lid van de Weight Watchers Community?
Log hier in met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om over te stappen op Combi Pas en je gebruikersnaam te behouden.

* Gebaseerd op een studie (Nguyen V et al. Obesity 15 (9S): A221, 2007), waarin 24 weken lang de resultaten vergeleken zijn van mensen aan wie gevraagd was zowel de cursus te bezoeken als @ssistent te gebruiken, met mensen aan wie gevraagd werd alleen de Weight Watchers cursus te bezoeken.

** ACTIEVOORWAARDEN
Actie geldig op alle Weight Watchers cursussen in België t/m 9/12/2014. De prijs voor de eerste maand Combi Pas bedraagt € 24,95 (i.p.v. € 39,95). Hierbij vervallen de inschrijfkosten (t.w.v. € 15), alsook de wekelijkse betalingen (t.w.v. € 12) in de cursus. Indien de Combi Pas op de cursus wordt aangekocht dient deze binnen de 7 dagen na aankoop op de cursus online geactiveerd te worden, en dit uiterlijk voor 16/12/2014. Deze Combi Pas is 1 maand geldig, vanaf de 2de maand bedragen de kosten € 39,95 voor elke volgende maand dat je Combi Pas blijft verder gebruiken. Deze kosten worden maandelijks automatisch afgeschreven tot wederopzegging. Geldige algemene voorwaarden beschikbaar op onze website of in de cursussen. Het aanbod is niet inwisselbaar tegen contanten. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties van Weight Watchers.

 
Coach Online | Werken bij Weight Watchers | Over ons | Pers | Site Map | Contact | Help
Affiliate Programma | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Enkel voor abonnees: Lidmaatschapsovereenkomst

Het ProPoints® Plan en de hieraan gerelateerde inhoud van de website zijn eigendom van Weight Watchers International, Inc. en wordt enkel ter beschikking gesteld aan abonnees van Weight Watchers voor persoonlijk gebruik om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot kopiëren of verspreiding in enige andere mediavorm is ten strengste verboden. WEIGHT WATCHERS, ProPoints en het ProPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Belgium N.V., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Brussels, Belgium, 0454.673.246
© 2014 Weight Watchers International, Inc. © 2014 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.International Sites