Bevestigen Meld je nu aan!
Tijdelijk slechts € 39,95 per maand.

Met de Combi Pas heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen in België en heb je gratis toegang tot @ssistent. Bovendien heb je met deze online en mobile tools altijd en overal toegang tot het programma. Kies voor het flexibele ProPoints Plan of begin met onze Easy Start. Probeer het ook en meld je nu aan !

Dankzij de combinatie Cursus en Online kan je met de Combi Pas tot 50% meer gewichtsverlies realiseren.*

De voordelen van Combi Pas op een rij:


Meer info over Combi Pas


Heb je al een abonnement op Weight Watchers @ssistent of Weight Watchers Online?

Log dan hier in om over te stappen op Combi Pas met je bestaande gegevens.

Combi Pas - de meestgestelde vragen

Ben je lid van de Weight Watchers Community?
Log hier in met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om over te stappen op Combi Pas en je gebruikersnaam te behouden.

* Gebaseerd op een studie (Nguyen V et al. Obesity 15 (9S): A221, 2007), waarin 24 weken lang de resultaten vergeleken zijn van mensen aan wie gevraagd was zowel de cursus te bezoeken als @ssistent te gebruiken, met mensen aan wie gevraagd werd alleen de Weight Watchers cursus te bezoeken.

** ACTIEVOORWAARDEN
Aanbod geldig van 09/10/2014 t/m 13/10/2014. De prijs voor de eerste 3 maanden Combi Pas bedraagt € 59,95. Hierbij vervallen de inschrijvingskosten (normaal € 15). Deze aanbieding geldt alleen wanneer je over de gehele periode (3 maanden) aangemeld blijft voor Weight Watchers Combi Pas. Aan het einde van de betaalperiode (3 maanden) wordt het abonnement automatisch verlengd tegen een bedrag van € 39,95 per maand, tot uw opzegging. De wekelijkse betalingen in de cursus komen dan te vervallen. De Combi Pas kan aangekocht worden vanaf 18 jaar. Prijzen zijn incl. BTW en kosten. Prijzen aan wijzigingen onderhevig onder bepaalde voorwaarden en na voorafgaande kennisgeving. Aanbod enkel geldig indien de Combi Pas via de website wordt aangeschaft. Aanbod enkel geldig voor inwoners van in Nederland. Aanbod niet te combineren met andere acties van Weight Watchers.

 
Coach Online | Werken bij Weight Watchers | Over ons | Pers | Site Map | Contact | Help
Affiliate Programma | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Enkel voor abonnees: Lidmaatschapsovereenkomst

Het ProPoints® Plan en de hieraan gerelateerde inhoud van de website zijn eigendom van Weight Watchers International, Inc. en wordt enkel ter beschikking gesteld aan abonnees van Weight Watchers voor persoonlijk gebruik om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot kopiëren of verspreiding in enige andere mediavorm is ten strengste verboden. WEIGHT WATCHERS, ProPoints en het ProPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Belgium N.V., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Brussels, Belgium, 0454.673.246
© 2014 Weight Watchers International, Inc. © 2014 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.International Sites