Met de Combi Pas heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen in België en heb je gratis toegang tot @ssistent. Bovendien heb je met deze online en mobile tools altijd en overal toegang tot het programma. Probeer het ook en meld je nu aan !

Dankzij de combinatie Cursus en Online kan je met de Combi Pas tot 50% meer gewichtsverlies realiseren.*

De voordelen van Combi Pas op een rij:


Meer info over Combi Pas


Heb je al een abonnement op Weight Watchers @ssistent of Weight Watchers Online?

Log dan hier in om over te stappen op Combi Pas met je bestaande gegevens.

Combi Pas - de meestgestelde vragen

Ben je lid van de Weight Watchers Community?
Log hier in met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om over te stappen op Combi Pas en je gebruikersnaam te behouden.

* Gebaseerd op een studie (Nguyen V et al. Obesity 15 (9S): A221, 2007), waarin 24 weken lang de resultaten vergeleken zijn van mensen aan wie gevraagd was zowel de cursus te bezoeken als @ssistent te gebruiken, met mensen aan wie gevraagd werd alleen de Weight Watchers cursus te bezoeken.

ACTIEVOORWAARDEN
Aanbiedingen geldig van 04/10/2015 t/m 10/10/2015. De prijs voor de eerste 3 maanden Combi Pas bedraagt € 59,95. Deze aanbieding geldt alleen wanneer je over de gehele periode (3 maanden) aangemeld blijft voor Weight Watchers Combi Pas. Aan het einde van de betaalperiode (3 maanden) wordt het abonnement automatisch verlengd tegen een bedrag van € 39,95 per maand, tot uw opzegging. Indien u aan het einde van deze periode geen abonnement wenst af te nemen, gelieve dan het abonnement op te zeggen voor het einde van de betaalperiode, via onze website of door een e-mail te sturen naar opzeggen@weightwatchers.be. De Combi Pas kan aangekocht worden vanaf 18 jaar. Prijzen zijn incl. BTW en kosten. Prijzen aan wijzigingen onderhevig onder bepaalde voorwaarden en na voorafgaande kennisgeving. Aanbod enkel geldig voor inwoners van Belgie.

 


Privacy Policy
WEIGHT WATCHERS ProPoints en het ProPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers België N.V.
© 2017 Weight Watchers International, Inc. © 2017 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.