Met de Combi Pas heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen in België en heb je gratis toegang tot @ssistent. Bovendien heb je met deze online en mobile tools altijd en overal toegang tot het programma. Probeer het ook en meld je nu aan !

Dankzij de combinatie Cursus en Online kan je met de Combi Pas tot 50% meer gewichtsverlies realiseren.*

De voordelen van Combi Pas op een rij:


Meer info over Combi Pas


Heb je al een abonnement op Weight Watchers @ssistent of Weight Watchers Online?

Log dan hier in om over te stappen op Combi Pas met je bestaande gegevens.

Combi Pas - de meestgestelde vragen

Ben je lid van de Weight Watchers Community?
Log hier in met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om over te stappen op Combi Pas en je gebruikersnaam te behouden.

* Gebaseerd op een studie (Nguyen V et al. Obesity 15 (9S): A221, 2007), waarin 24 weken lang de resultaten vergeleken zijn van mensen aan wie gevraagd was zowel de cursus te bezoeken als @ssistent te gebruiken, met mensen aan wie gevraagd werd alleen de Weight Watchers cursus te bezoeken.

ACTIEVOORWAARDEN
Aanbod geldig van 28/06/2015 t/m 29/08/2015. Je betaalt € 55,= voor de eerste 2 maanden (ipv € 70,90). Hierbij vervallen de inschrijfkosten (twv € 15,=). Na afloop van de eerste 2 maanden wordt je abonnement automatisch verlengd tegen het standaard maandtarief van € 39,95. Het bedrag wordt maandelijks automatisch afgeschreven tot wederopzegging. Opzegging na 2 maanden is mogelijk. Indien de Combi Pas op de cursus wordt aangekocht dient deze binnen de 7 dagen na aankoop op de cursus online geactiveerd te worden. De wekelijkse betalingen in de cursus komen te vervallen. Bezoek aan de wekelijkse cursus is alleen toegestaan op vertoon van een geldige Combi Pas. De Combi Pas kan aangekocht worden vanaf 18 jaar. Actie is niet cumuleerbaar met andere acties van Weight Watchers. Het aanbod is alleen geldig voor inwoners van België.

 
Coach Online | Werken bij Weight Watchers | Over ons | Pers | Site Map | Contact | Help
Affiliate Programma | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Enkel voor abonnees: Lidmaatschapsovereenkomst

Het ProPoints® Plan en de hieraan gerelateerde inhoud van de website zijn eigendom van Weight Watchers International, Inc. en wordt enkel ter beschikking gesteld aan abonnees van Weight Watchers voor persoonlijk gebruik om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot kopiëren of verspreiding in enige andere mediavorm is ten strengste verboden. WEIGHT WATCHERS, ProPoints en het ProPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Belgium N.V., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Brussels, Belgium, 0454.673.246
© 2015 Weight Watchers International, Inc. © 2015 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.International Sites